Taxi Krimpen aan den IJssel Charleroi Airport

24/7 van en naar Charleroi Airport

Taxi Krimpen aan den IJssel Charleroi Airport

Taxi Krimpen aan den IJssel Charleroi Airport Reserveren? BIZDRIVE Business Taxi Krimpen aan den IJssel staat 24/7 voor u klaar om u van Krimpen aan den IJssel naar Charleroi Airport te vervoeren. Wij maken daarbij gebruik van luxe limousines en gediplomeerde chauffeurs.

24/7 Travel Assistance

BIZDRIVE Business Taxi Krimpen aan den IJssel houdt uw vlucht uw vlucht en vluchtgegevens in ‘real time’ in de gaten en laat u op voorhand weten of  er iets in de planning moet worden aangepast. Daarnaast kunt u tevens zelf het reisschema, telefonisch danwel online, wijzigen.

Vaste Tarieven

Wij bieden u vooraf een vast tarief voor uw airporttransfer van Krimpen aan den IJssel naar Charleroi. Onze vaste tarieven gelden uiteraard ook voor wanneer u van Charleroi Airport naar Krimpen aan den IJssel reist.
Ook indien uw vlucht vertraagd is!

Meet & Greet

Bij aankomst op Charleroi Airport verwelkomt onze chauffeur u op het afgesproken meetingpoint. Een tablet met welkomstboodschap, en een eventueel bedrijfslogo, zorgt voor makkelijke herkenning van uw chauffeur.

Op Rekening Rijden

Bedrijven kunnen van de mogelijkheid gebruik maken om op rekening te rijden, of eventueel achteraf per factuur te betalen. U kunt eenvoudig uw zakelijke rekening aanvragen door telefonisch of online contact op te nemen met onze Customer Service.

All cards accepted

Naast rijden op rekening, kunt u ook aan het eind van de rit met uw creditcard of bankpas afrekenen. Uiteraard kunt u ook gewoon nog steeds contant betalen. U ontvangt in alle gevallen een kwitantie met alle gegevens.

Van Krimpen aan den IJssel Naar Charleroi Airport

Indien u taxivervoer heeft gereserveerd vanuit Krimpen aan den IJssel naar Charleroi Airport zorgen wij ervoor dat uw vervoer voortijdig aanwezig is op uw vertrekadres. Onze chauffeur staat voor u klaar en vervoerd u professioneel van Krimpen aan den IJssel naar Charleroi Airport.

Van Charleroi Airport Naar Krimpen aan den IJssel

Uw chauffeur verwelkomt u op het vooraf afgesproken meetingpoint op Charleroi Airport. Ook als uw vlucht vertraagd is, te vroeg is, of zelfs uitgeweken, kunt u volledig vertrouwen op de Charleroi Airport Taxi Service van BIZDRIVE Business Taxi Krimpen aan den IJssel.

Krimpen aan den IJssel Charleroi Airport Retour

Ook wanneer u niet alleen van Krimpen aan den IJssel naar Charleroi Airport vervoerd wilt worden, maar later ook weer retour gebracht wilt worden naar Krimpen aan den IJssel  of iedere andere gewenste eindbestemming kunt u gebruik maken van onze Charleroi Airport retour service.

Bellen
Reserveren