VIPDRIVE

onze high-end car service

VIPDRIVE

VIPDRIVE is onze high-end carservice welke gebruik maakt van de Mercedes-Benz S-klasse*. Voor al onze voertuigen geldt dat deze niet ouder zijn dan 3 jaar, schadevrij en schoon zijn van binnen en buiten.

Vaste tarieven

Wij bieden op al onze diensten vooraf vastgestelde tarieven aan zodat u weet waar u aan toe bent en nooit achteraf voor verassingen komt te staan. U betaald nooit meer dan vooraf overeengekomen.

All cards accepted

Online accepteren wij betalingen middels alle courante creditcards zoals Visa, MasterCard, AmEx en tevens PayPal. In onze voertuigen kunt u ook betalen met uw creditcard maar ook natuurlijk gewoon met PIN.

Gecertificeerd

Wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde chauffeurs met keurmerk en jarenlange ervaring. Tevens zijn zij bekend met alle gangbare zakelijke bestemmingen in Nederland en daarbuiten.

Voortijdig aanwezig

Wij zijn uiteraard altijd óp tijd, maar streven er tevens ook naar om voortijdig aanwezig te zijn op plaats van vertrek. Op deze manier garanderen wij dat de chauffeur op u of uw gasten wacht en nooit andersom.

4G on board

Al onze voertuigen zijn voorzien van een razendsnel 4G internet waarmee wij uw online verbinding , of die van uw (buitenlandse) gasten, te allen tijde kunnen garanderen mocht dat nodig zijn.

Mercedes-Benz S-Klasse*

VIPDRIVE

BIZDRIVE-Business-Taxi-Rotterdam-Mercedes-Benz-S-Class-black

3 Passagiers

Met VIPDRIVE kunt u comfortabel reizen tot en met 3 of 4 passagiers. Alhoewel wij altijd uitgaan van 3 passagiers voor een sedan kunt u zonder problemen met 4 passagiers reizen.

2 Koffers

De Mercedes-Benz S-Klasse biedt bagageruimte voor maximaal 2 koffers en 4 stuks handbagage. Houdt u er tevens rekening mee dat uw koffers niet teveel afwijken van de standaard afmetingen.

4 Handbagage

Onder handbagage verstaan wij rolkoffers, tassen en handtassen. Naast de ruimte die de koffers innemen is er normaal gesproken genoeg ruimte over voor 4 stuks handbagage.

Bellen
Reserveren